El-installationer til boligforening

Lyders & Svend G. A/S

Elinstallationer til boligforeningen

Vi tilbyder alle slags elinstallationer til boligforeninger og har serviceret mange boligforeninger som faste kunder gennem de sidste mange årtier.  

Vi ved, hvor vigtigt det er, at vi er tilgængelig, især ved hasteopgaver. Uanset hvilken opgave vi udfører, er vores arbejde altid af den bedste kvalitet.  

Vi tilbyder både nye installationer samt servicering og vedligeholdelse af nuværende installationer og har gjort det i rigtig mange år. Så vi kender til alle de udfordringer, som vi kan støde på i boligforeninger, hvor kravene om sikkerhed er højt.  

el installationer til privat, erhverv og boligforening
elinstallationer til privat, erhverv og boligforening

Lys- og elinstallationer til boligforening

Lys- og elinstallationer til hele ejendommen

Vi tilbyder alle slags lys og elinstallationer i lejligheder, samt fællesarealer, såsom trappe-, kælder, vaskeri- og loftbelysning samt styring herafVi håndterer alt lige fra montering af belysningsarmaturer, til udskiftning af elmateriel i hele bygningen.  

Vi sørger for alle slags installationer til vaskeri; både lys, lysstyring, brikker, tilslutning af hårde hvidevare, samt installationer til forsamlingslokalet eller administrationskontoret.  

Se mere om lys- og installationer her. 

Udendørs belysning

– Skab tryghed for beboerne med udendørs belysning 

Vi hjælper også med udendørs belysning, fx til fælles adgangsveje, skralde- og cykelskure eller jule– eller effektbelysning. Og det er både montering og installation af belysningen samt mulighed for intelligent lysstyring, såsom lyssensorer, automatisk tænd/sluk, skumringsrelæ og generelt lysstyring, som passer til bygningen og dennes bruger.   

Vi laver også specielle LED løsninger, som er enten skjulte, planforsænket eller med skråprofiler, også med lysstyring, fx til opgange eller andre fællesarealer.  

Udendørs belysning til privat, erhverv og boligforening
Dørtelefoni til privat, erhverv og boligforeninger

Installation af port- og dørtelefon

– Skab tryghed med dørtelefonanlæg 

Vi håndterer også port- og dørtelefoni til boligforeningen.   

Der er mange muligheder, som kan tilpasses jeres behov, lige fra analog dørtelefoni til IP eller app baseret. Og mulighederne kan benyttes alle steder og med mulighed for åbning af flere døre, fx til cykelskuret, skralde-, vaske- og kælderrum. 

Se mere om dørtelefonanlæg 

El ladestandere

– Gør boligforeningen attraktiv med el ladestandere

Det er blevet attraktiv for mange at købe en elbil, men problematikken kan være at man bor et sted, hvor det ikke er muligt at oplade sin bil.  

Her kan vi hjælpe jer som boligforening med at montere el ladestandere, og dermed også forskellige afregningsmetoder, såsom bi-målere eller adgangskontrolløsninger.

Læs mere om el ladestandere her. 

EL ladestandere til boligforening
IT-installationer til privat, erhverv og boligforening

IT-installationer

– Få styr på IT-installationer, så alle kan være online

Vi kan også være behjælpelig med alle slags IT-, data- og antenneinstallationer i hele boligforeningen. Det er lige fra internetinstallation til wifi optimering, både i lejlighederne samt forsamlingslokaler og kontorer. 

Læs mere om IT-installationer her.

Eltavler & el sikkerhed

Eltavlen er det vigtigste element i elinstallationen og den kan vi naturligvis også hjælpe med, både i forhold til eltjek/elsyn ved fraflytninger og generel servicering, og håndtering af ekstra sikkerhed.  

Læs mere om eltavler og sikkerhed her.  

El tavler og el sikkerhed
Nød- og panikbelysning til boligforening og erhverv

Sikkerhed i bygningerne

Nød- og panikbelysning 

Vi er også med til at sikre at nød- og panikbelysning virker som det skal for at højne sikkerheden i bygninger. Her sørger vi bl.a. for batteri back-up, høj lumen ved flugtveje og skilte med nødudgang.  

Læs mere om sikkerhed i bygninger her.

 

Brand og røg 

Vi hjælper naturligvis også med brand- og røgsikring af ejendomme, så sikkerheden er i top, heriblandt brand- og røgventilationsanlæg i boligforeninger.  

Læs mere her om sikkerhed i bygninger her. 

Eltjek af lejligheder og ejendomme

Vi er fast tilknyttet mange forskellige ejendomme, hvor vi kommer ud og udfører el-tjek ved fraflytninger eller renovering og på den måde sikrer at alt er som det skal være, så der ikke opstår ulykker eller brand i ejendommen.  

Læs mere om el-tjek ved lejligheder her.

El tjek / El eftersyn /el syn
Lyders & Svend G. døgnvagt

Døgnvagt til boligforeninger

Fælles for alle vores ydelser er, at vi tilbyder døgnvagt.  

Akutte problemer, såsom driftnedbrud, brand eller vandskader er altid kritisk for en ejendom og dennes beboer. Vi tilbyder derfor døgnvagt, hvor man altid er sikret en ledende medarbejder i røret, der sørger for at sende de rette folk afsted til hasteopgaven.

Ring til os 38 33 15 52

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5

“Det er altid en god service og kommunikation vi har med selskabet, derfor vender vi tilbage igen og igen.

—  E/f Hvidovrevang

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5

“Vi har brugt Lyders i mange år – og vi har altid været ovenud tilfredse

— A/b Sankt Peders Stræde

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5

“AB Frederiksberg Alle 55/Asgårdsvej 1 har div opgaver løbende altid med tilfreds opgaveløsning og til aftalt tid.

— A/B Frederiksberg Alle 55/Asgårdsvej 1

Vi tilbyder også