El- og lysinstallationer til erhverv

Lyders & Svend G. A/S

Lysinstallationer i erhvervsbygninger

– Haller, lager, produktion, kontorer, udstilling og alt derimellem  

Som elinstallatører og elektrikere har vi fuldstændig styr på hvilke typer af lysinstallationer, der giver den bedste belysning på kontoret eller i din lagerbygning. Vi har en stor viden om den nyeste teknologi inden for belysning, og lader du os varetage dine installationer, kan du få dem lavet efter de nyeste og mest innovative standarder. 

Vi laver gerne en gennemgang af bygningens lysinstallationer og sikre os, at alt er efter bogen. Vi kan hjælpe med ophæng og installationer af lamper, spot, armaturer – alt slags belysning, samt udskiftning til LED belysning, for at optimere energiforbruget.  

Dertil kan vi også tilbyde intelligent belysning til dine bygninger. Dette også til fælles adgangsveje, trappe-, kælder- og loftlys.  

Elinstallationer i private hjem
Krav til belysning på offentlige steder samt arbejdspladser

Vælg den rette lysinstallation til kontoret

Hvis der er tale om offentligt område eller en arbejdsplads, er der også krav om belysningen skal overholde bygningsreglementets krav til belysningsstyrke, samt at dagslysstyring, bevægelsesmeldere og zoneopdeling fungerer efter hensigten.

For at dine medarbejdere kan arbejde effektivt, er det vigtigt, at de har de bedste forudsætninger, når det kommer til belysning. Der er stor forskel på, om en lyskilde har en skarp belysning, en hyggelig belysning eller en læsevenlig belysning. Det kan være svært at vurdere med det blotte øje, men med vores hjælp kan du optimere dine lysinstallationer, så du giver dine medarbejdere de allerbedste betingelser for at udføre deres arbejde på optimal vis.

Krav til belysning på offentlige områder og arbejdspladser

Vejledning om kunstig belysning på faste arbejdssteder

Udendørs belysning og elinstallationer

Vi hjælper også med udendørs belysning, fx til fælles adgangsveje, med både montering, installation, samt mulighed for intelligent styring, såsom lyssensorer, automatisk tænd/sluk, skumringsrelæ og generelt lysstyring, som passer til bygningen og dennes bruger.   

Vi hjælper naturligvis også med dør- og porttelefoni eller installation af el ladestandere.

Udendørs belysning til privat, erhverv og boligforening
Elinstallation og montering

Installation og montering af al slags el- og installationsmateriel

Vi hjælper ydermere med installation og montering af al slags el- og installationsmateriel i form af nye eller opdateret stikkontakter og afbrydere med timer og ladere, lysdæmpere, bevægelsesfølere, samt dåser og underlag, skinner, antenne og datamateriel til dine bygninger.  

Vi udfører også gerne eltjek af bygningerhvor elinstallationen bliver gennemgået, for at undgå ulykker og brand i ejendommen. 

El sikkerhed i bygninger

Nød- og panikbelysning 

Vi er også med til at sikre at nød- og panikbelysning virker som det skal for at højne sikkerheden i bygninger. Her sørger vi bl.a. for batteri back-up, høj lumen ved flugtveje og skilte med nødudgang.  

Det er også et lovkrav at disse armaturer bliver tjekket, ved et eleftersyn på forsamlingslokaler godkendt til 150 personer. 

Se regler for nødbelysning her

Nød- og panikbelysning til boligforening og erhverv
elinstallationer til privat, erhverv og boligforening

Brand og røg

Vi hjælper naturligvis også med brand- og røgsikring af ejendomme, så sikkerheden er i top, heriblandt brand- og røgventilationsanlæg i beboelsesejendomme og offentlige bygninger  

ABV (Automatisk Brand ventilation) 

Et ABVanlæg (automatisk brandventilation) sikrer at elektroniskstyret ovenlysvindue i boligejendomme åbnes automatisk, så røg og varme kan ventileres ud af bygningen. 

 ABDL (Automatisk branddørlukningsanlæg) 

ABDL (automatisk branddørslukning) sørger for at branddøre og porte automatisk lukkes for at reducere spredning af brand. 

Vi tilbyder også

El- og lysinstallationer

Vi tilbyder alle former for el- og lysinstallationer.

Læs mere her

EL-tjek

Vi tilbyder el-tjek / elsyn /eleftersyn.

Læs mere her

 

Intelligent lysstyring

Vi tilbyder intelligent lysstyring.

Læs mere her

 

El ladestandere

Vi tilbyder installation af el ladestandere.

Læs mere her

Dørtelefoni

Vi tilbyder installation af dørtelefoni

Læs mere her 

El-tavler og sikkerhed

Vi tilbyder installation af el-tavler og sikkerhed.

Læs mere her

IT-installationer

Vi tilbyder IT-installationer.

Læs mere her

Andre former for el service

Vi tilbyder også andre former for el services.

Læs mere her