El- og lysinstallationer

Lyders & Svend G. A/S

El- og lysinstallationer i dit hjem

Lyders & Svend G. A/S består af autoriserede elinstallatører, samt elektrikere som hjælper med alle slags elinstallationer i dit hjem. 

Vi kan hjælpe med en gennemgang af alle dine lysinstallationer og sikre os, at alt er efter bogen. Vi kan hjælpe med ophæng og installationer af lamper, spot, armaturer – alt slags belysning, samt udskiftning til LED belysning, så du kan optimere dit energiforbrug. 

Vi kan tilføje lysdæmpere til dine belysningsarmaturer og lamper, så du kan bruge belysningen til alle slags situationer, såsom hygge, læsning, arbejde mv. 

Vi hjælper ydermere med installation og montering af al slags installationsmateriel i form af nye eller opdaterede afbrydere eller stikkontakter med timer og ladere, lysdæmpere, bevægelsesfølere, samt dåser og underlag og antenne og datamateriel til dit hjem. Vi hjælper naturligvis også med eltavlen i dit hjem

 

Elinstallationer i private hjem
udendoers-belysning-lyders-svend-g-elinstallatoerer

Udendørs belysning og elinstallationer

Vi hjælper også med udendørs belysning, både montering, installation, samt mulighed for intelligent styring, såsom skumringsrelæ, lyssensorer, automatisk tænd/sluk og generelt lysstyring, som passer til jeres behov.  

Og hertil hjælper vi også med andre udendørs elinstallationer, såsom udekøkkenet, højtalere, ringeklokker, markiser, spa og pool, porte, og selvfølgelig også ladestandere til din elbil.  

Elinstallationer ved køkkenrenovering

Den rigtige strømfordeling og sikkerhed i køkkenet 

Når køkkenet skal bygges eller renoveres, er det en god ide at få styr på, at alle installationer er korrekte og efter gældende lovgivninger.

Det er vigtigt at sikre sig der er nok strøm og dermed også korrekt fordeling af strømmen på flere sikringsgrupper. F.eks. når der skal placeres stikkontakter i køkkenregionen, skal der være minimum 3 stikkontakter, fordelt på mindst 2 grupper med lavt energiforbrug over tid.* 

* Kilde: Sikkerhedsstyrelsen

elinstallationer-koekken
El installationer i køkkenet - køkkenudstyr

Korrekt elmateriel til køkkenudstyr

Det er også vigtigt at sikre sig det rigtige elmateriel samt kabelinsinstallationer, heriblandt også til alle hårde hvidevarerne og andet køkkenudstyr; microovn, køkkenmaskinen, blenderen, toasteren mv. Med hårde hvidevare, er der krav om jordforbindelse (Læs mere om jordforbindelse her)så her er det vigtigt at disse er monteret korrekt. I dag findes der flere muligheder; hybrid stikprop, stik med pind-jord, stik med sidejord (schuko)stik med dansk jord, som alle overfører beskyttet leder til genbrugsstanden (læs mere om beskyttelseslederen).

Vi skal nok hjælpe med den rigtige løsning, så dine hårde hvidevare og dermed elinstallation er sikre.  

Belysning i køkkenet

En anden god ting at tage stilling til er belysningen og især den gode arbejdsbelysning både over køkkenborde, vask, køkken ø, køkkenbaren mv. God arbejdsbelysning er med til at sikre et godt arbejdsmiljø. Det er også en god ide med flere forskellige slags belysningsarmaturer (spots, strips, pendel), så du kan få forskellige scenarier til blandt andet madlavningen, hygge, eller sen aftensnack belysning. Her er det også muligt med lysdæmpere for at få flere muligheder.

Belysning i køkkenet
El tjek / El eftersyn /el syn

Elinstallationer ved badeværelsesrenovering

Den rigtige strømfordeling og sikkerhed på badeværelset  

Når badeværelset skal bygges eller renoveres, er det en god ide at få styr på, at alle installationer er korrekte og efter gældende lovgivninger.

På badeværelset er det vigtigt at installationerne følger lovgivning især i forhold til vådrumsområder og deling af sikringsgrupper, da vi også her kan bruge flere apparater, heriblandt hårtørrer, elektriske tandbørster, barbermaskiner, gulvvarme, håndklædetørrer, belysning, ventilation, spa, radio osv.  

Se regler for elektriske installationer i badeværelser

Belysning på badeværelset

Optimal belysning på badeværelset er vigtigt, alt efter behov. Generelt er badeværelset et rum, hvor man bruger meget tid, på flere forskellige formål. Om det er for at gøre sig i stand om morgene, tage et opfriskende bad, eller selvforkælelsessøndag i badekaret med dæmpet belysning. Alt efter behovet i den givne situation, spiller det optimale lys en ret stor rolle.

Man skal også sikre sig, at belysningen er godkendt til vådrum og de forskellige vådrumszoner, som f.eks. kunne være installation af spots over brusekabinen.

I samarbejde med os, finder vi frem til den mest optimale badeværelsesbelysning til dit badeværelse.

elinstallationer på badeværelser
Elinstallationer til badeværelset

Varme- og ventilationsstyring på badeværelset

Udover lys har vi naturligvis også alt det praktiske i form af gulvvarme, som har flere styringsformer, med simpelt tænd/sluk på kontaktdigitale display eller app baseret 

Det kunne også være håndklædetørrer eller spejlvarme, og selvfølgelig ventilation og fugtstyring, som fås med og uden timer og sensorstyring, støjsvage modeller, eller med varmegenvinding (fx Duka). Disse produkter er fx også gode til ventilation i kældre.  

Vi tilbyder også

El- og lysinstallationer

Vi tilbyder alle former for el- og lysinstallationer.

Læs mere her

EL-tjek

Vi tilbyder el-tjek / elsyn /eleftersyn.

Læs mere her

Intelligent lysstyring

Vi tilbyder intelligent lysstyring.

Læs mere her

 

El ladestandere

Vi tilbyder installation af el ladestandere.

Læs mere her

Dørtelefoni

Vi tilbyder installation af dørtelefoni

Læs mere her

El-tavler og sikkerhed

Vi tilbyder installation af el-tavler og sikkerhed.

Læs mere her 

IT-installationer

Vi tilbyder IT-installationer.

Læs mere her

Andre former for el service

Vi tilbyder også andre former for el services.

Læs mere her